kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlataink az alábbi műsorszponzorációs lehetőségeket tartalmazzák:

Egy termék folyamatos, vagy kampányszerű kommunikációjának egyik leghatékonyabb formája a műsortámogatás. Az 5 - 10 mp hosszú támogatói spotokban a látványos kreatívokkal hatékonyan lehet kommunikálni, és ezáltal a termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó pozitív érzelmeket erősíteni.

Lehetőség van műsorhoz kapcsolódó promók szponzorációjára is, melyek a műsorszám adásba kerülését harangozzák be. Az ügyfél ezeknek a promóknak a végén jelenik meg a támogatói spot formájában. A támogatói spot hossza minden esetben 5-10 mp. A támogatói spot tartalmazza a támogató logóját, szlogenjét, illetve cégszerű megnevezését. Promó szponzoráció önállóan nem, tehát csak abban az esetben lehetséges, ha a támogató a műsortartalmat is támogatja!

Ruhákat, kiegészítőket gyártó, vagy forgamazó cégek számára hatékony megjelenési lehetőség a műsorvezetők öltöztetése. A műsor végén jelenik meg a  termékeket biztosító partnerek logója, valamint a cég neve. A megjelenés hossza 3-5 másodperc. Ez a megjelenési forma minden esetben egyedi elbírását igényel!

Kulturális programok, események, közérdekű szolgáltatások, különleges termékek bemutatását, megismertetését segítik a stúdió-beszélgetések 3-4 perc időtartamban, valamint az előre forgatott filmek, PR beszélgetések. Ez a megjelenés vágott bejátszás 2 perc időtartamban, az előre felvett anyag alapján.

Nyereményjáték megjelenésnél a nézők számára műsorhoz kapcsolódóan elhangzik egy kvíz kérdés, ezáltal játékra vagy véleménynyilvánításra kapnak lehetőséget. A játékban helyesen válaszolók sorsoláson vesznek részt.

A kvízműsor, így azon belül a felajánlott nyereménytárgyak megjelenítése a műsorban vagy a műsorhoz közvetlenül kapcsolódóan történik, általában hirtelen bevágva, elkerülve így a nézettségvesztést, mely a reklámblokkokra jellemző. Nyereményjáték megjelenésnél elhangzik a felajánló cég neve, logója, továbbá a nyeremény és annak értéke.

RTL Klub felületek

TV csoport nyereményjáték és műsorszponzorációs felületek

MTVA felületek

 

Még több részletre kíváncsi? Keressen minket, kérje ajánlatunkat online!

friss ajánlat nekem

 

Csomagajánlatok óriási kedvezménnyel!

Kedvező ár, koncentrált megjelenés!

 

 

Kiemelt ajánlataink az RTL Klub a TV2 és az MTVA műsorszponzorációs lehetőségeivel!

Az ajánlat 2017. 12. 31. 20:58-ig érvényes