kreatív tervezés

A kreativitás egy nehéz és izgalmas műfaj…

Tervező csapatunk a kommunikáció minden területén folyamatosan újszerű, egyedi ízeket, különleges megoldásokat alkalmaz a siker érdekében. A nekem.hu média vállalja kampányanyagok, spotok kivitelezését a kreatív tervezéstől, a nyomdai munkák előkészítésén át a gyártásáig.

Pontosabban:

  • Logó tervezés
  • Arculat tervezés
  • Nyomdai anyagok grafikai tervezése, kivitelezése

…és a részletek:

Logó tervezés

Az arculat tervezés alapja a logó tervezés. A logó egy jel, amely mindent elárul az adott cégről. Célja a megkülönböztetés. A logó az elsődleges embléma, amellyel a vásárló találkozik, ezért az elsődleges szempont, hogy egyedi, jól felismerhető legyen.

Arculat tervezés

Az egységes cégmegjelenés kialakításához szükséges a megfelelő arculat. A logó és az arculat tervezése előtt legfontosabb lépés, hogy megismerjük cégét, annak profilját, egyéniségét, küldetését, főbb üzleti törekvéseit, hogy a céget minél pontosabban kifejező egyedi arculatot tervezhessünk. Ezt követően körvonalazzuk a formavilágot és színvilágot, azt hogy vállalkozásának arculata mit sugalljon, milyen érzeteket, érzelmeket váltson ki célközönségéből.

Egy cég kisarculatán azoknak az eszközöknek a rendszerét értjük, amellyel a mindennapokban kommunikál a külvilággal: logó, névjegy, levélpapír, boríték, bélyegző, cégtábla,… stb. Az elkészült arculat jellegzetességével és egységességével biztosítja, hogy bárhol is találkozzunk vele, mindig az adott céget (vagy terméket) idézze fel.

Nyomdai anyagok grafikai tervezése, kivetelezése

Kiadvány tervezés, közterületi megjelenések, display elemek tervezése, járműdekoráció, …stb. 

A kiadvány tervezés és az egyéb marketing kommunikációs eszközök alapjául a már kidolgozott arculat szolgál. Tehát itt már bővül az alkalmazott vizuális és tartalmi elemek mennyisége, terjedelme. Legfontosabb szempont az arculati egység fenntartása és a sajátos üzenetet hordozó kommunikációs eszköz egyedisége.

friss ajánlat nekem

 

Csomagajánlatok óriási kedvezménnyel!

Kedvező ár, koncentrált megjelenés!

 

 

Kiemelt ajánlataink az RTL Klub a TV2 és az MTVA műsorszponzorációs lehetőségeivel!

Az ajánlat 2017. 12. 31. 20:58-ig érvényes